Standaardinstallatie van het programma

Kaspersky Security Center beschikt over de wizard Bescherming implementeren die het programma op de computers van uw bedrijf installeert. De wizard Bescherming implementeren voert de volgende hoofdbewerkingen uit:

1. Een installatiepakket voor Kaspersky Endpoint Security selecteren.

Een installatiepakket is een reeks bestanden waarmee u een Kaspersky-programma op afstand kunt installeren via Kaspersky Security Center. Het installatiepakket bevat een aantal instellingen die vereist zijn om het programma te installeren en om het meteen na de installatie te starten. Het installatiepakket wordt gemaakt met KPD- en KUD-bestanden die bij het distributiepakket van het programma worden meegeleverd. Het installatiepakket van Kaspersky Endpoint Security werkt met alle ondersteunde Windows-versies en soorten processors.

2. De taak Install application remotely maken in de Administration Server van Kaspersky Security Center.

Kaspersky Endpoint Security implementeren

De wizard Bescherming implementeren uitvoeren in de Beheerconsole (MMC)

De Wizard Bescherming implementeren starten in de Webconsole en Cloudconsole